Is er een goede online winkel voor sideboards?

№. Er zijn geen goede online winkels voor dressoirs en het zou echt leuk zijn om een winkel die bereid was om de planken schip aan u of zelfs het schip u een ander product gratis (zoals de gratis mouwen die je zou krijgen met uw bestelling). Ik ben ermee bezig, maar het gaat een beetje tijd kosten. Op dezelfde manier zal Pickup Box een proefrun zijn. Het goede nieuws is dat er een aantal goede winkels. Ik weet niet of dit zal werken, maar het is de moeite waard een schot. Ik weet ook dat het duur is om de planken te verzenden en om ze te krijgen, dus we moeten ervoor betalen. Dit zou een goede gelegenheid zijn om de boards in Nederland te laten leveren, en ook enkele andere goodies.

Ik ben op zoek naar iemand om een site te maken voor deze, met deze informatie, zodat de mensen die willen sideboards kopen kan dit snel en efficiënt doen. De prijs is vastgesteld op $ 20 voor elk bord, inclusief verzendkosten en belastingen. Als u geïnteresseerd bent in dit project, moet u lid worden van de Google-groep waar ik werk om de informatie up-to-date te houden. Op deze manier kunnen mensen de informatie van tijd tot tijd controleren als ze die nodig hebben. Ik zal ook na updates van nieuwe informatie over dit project in mijn blog. Dus, ik hoop dat je een belang hebt in dit project, zo niet, lees hieronder en u uw eigen beslissing te nemen. Zoals je zien in de video, zullen we veel sideboard combinaties hebben! Houd er rekening mee dat we deze borden alleen in onze winkel kunnen maken, dus zorg ervoor dat u alleen voor eigen gebruik bestelt en niet voor de handel. Hoe gebruiken we de informatie op onze website om nieuwe productontwerpen te maken? Dat is een goede vraag. Dit kan het vermelden waard zijn als je het vergelijkt met Vidaxl Wandplank. Als ik weet dat mijn klanten verschillende decks willen, kan ik nieuwe dressoirs voor hen ontwerpen. Maar als ik niet weet of ze geïnteresseerd zijn in dat, ik heb geen recht om mijn eigen informatie te gebruiken. Dus mijn taak is om ervoor te zorgen dat deze informatie krijgt om de juiste mensen zo snel mogelijk. Op dezelfde manier is Nature Box een proefrit waard. Dit is precies wat we doen. Nu, ik wil u vertellen over een paar van de sideboard ontwerpen die ik heb gemaakt voor onze klanten in deze zeer korte tijd. Ze zijn allemaal gratis te gebruiken en je ze delen met je vrienden! Dus ik heb goed nieuws voor je: de nieuwe editie van de website is nu live, om de beste gebruikerservaring te hebben.