Waarom kopen mensen dure dressoirs?

Omdat je gewoon geen tijd hebt om ze binnen te krijgen.

Als u meer wilt weten over sideboarding, raad ik u aan om deel te nemen aan de mailinglijst van Denny Prokop, die werd gestart door de grote Denny en is uitgevoerd voor een tijdje nu. Meer hierover vind je in dit artikel. Het beste deel over sideboards is dat ze kunnen veranderen van spel naar spel, en dat is wat we hier voor! Ik ben erg gelukkig met een goede vriend die houdt van dressoir hebben. Hij is een mede-Belg, en hij is een grote fan van sideboarding. In feite vindt hij het zo leuk dat hij besloot om zijn eigen deck te bouwen, het "Denny's Deck". Zijn naam is Peter Visser en hij runt zijn eigen dressoir website denny's deck. Hij is een grote Denny fan, en ik ben erg trots om hem te hebben als een deel van ons team. Ik heb iets speciaals gepland voor dit komende weekend, dus stay tuned! Ik moet vermelden dat het dek dat ik op het punt sta te laten zien dat je zal worden gekenmerkt in het komende nummer van Denny's Deck. Als je deze blog hebt gevolgd, heb je er al van gehoord, want het was een van de dekontwerpen die in het Denny's Deck van deze maand te zien waren. U de Denny's Deck van de vorige nummers hier zien. In tegenstelling tot Solar Lantaarn Buiten, kan het merkbaar meer helpable zijn. The Deck The Deck is heel eenvoudig: Het is een Denny's Deck. Echter, gingen we een beetje overboord deze keer. De naam van het deck is niet alleen omdat het denny zelf bevat. Het is ook omdat de kaart lay-out is precies zoals hij het heeft gedaan. In feite had ik een moeilijke tijd proberen om kaarten die er zo uitzien te vinden, zelfs met de beste inspanningen van de zoekmachine. Ik moest Denny vinden om uit te zoeken hoe ik zijn naam op de kaarten kon opnemen.

Ik besloot om mijn Denny's deck lay-out te gebruiken als basis voor mijn deck lay-out. De reden hiervoor is om het voor iedereen gemakkelijker te gebruiken. De lay-out van het deck maakt het veel gemakkelijker om een deck samen te stellen. Bijvoorbeeld, als er slechts 1 Denny's kaart in een lijst, de beste keuze voor mij om te nemen is de Denny's deck lay-out. Nu kan de lay-out van het dek voor alle mensen hetzelfde zijn. Als ik Denny's deck lay-out moet veranderen, zijn mijn opties om mijn deck te bewerken of zijn deck te kopiƫren.

Dus, als je een dek wilt bouwen dat mijn lay-out gebruikt, kun je dat doen. In tegenstelling tot dressoir Test, kan het veel meer aan te bevelen om deze reden. Het enige probleem is dat ik een Denny's deck gemaakt met verschillende dressoir maten, en de lay-out is hetzelfde. Dit is een deklay-out die ik bijna een jaar gebruikte tot een vriend me het idee gaf om een lay-out te maken die eigenlijk gemakkelijk te gebruiken was. Dit is ook degene die ik wil dat mensen gebruiken. Het is voor mensen die een dressoir willen bouwen, omdat ik weet dat mensen het op dezelfde manier zouden gebruiken als Denny het gebruikt. En mensen die Denny goed kennen weten dat hij dit deck layout maakt, dus hij weet hoe het werkt en kan er blij mee zijn.