Wat kan ik doen met dressoirs?

Je elk van deze dingen met hen doen. Als je meer moet kopen, koop je gewoon meer, maar ze kunnen veel goedkoper worden gemaakt. Als je een vraag hebt over sideboards, of als je opmerkingen, opmerkingen of kritiek hebt, laat dan een reactie achter aan het einde van dit bericht.

Er zijn veel mogelijkheden die je doen met dressoirs, dus laten we er een voor een doorheen gaan. Ik zal beginnen met een snelle blik op wat voor soort kaarten die je vinden in een dressoir, en hoe je ze gebruiken. De basis principes van sideboards in Magic Voordat we praten over het gebruik van sideboards, laten we gaan door een paar basisregels van het spelen van het spel. We beginnen met twee basisregels die alle Magic-spelers moeten kennen: Een dressoir is een leeg gebied waar spelers wezens in kunnen plaatsen. Het kan maximaal drie kaarten hebben (twee van hen kunnen van het dressoir zijn) en de kaartlimieten zijn 4, 2 en 1. 2. Een speler kan geen permanente aanboren om dat permanent op zijn of haar kerkhof te plaatsen. 3. Een speler kan geen deel uitmaken van de beurt van een speler in het spel. Het zou dus nuttiger zijn dan Ladekast Taupe. Deze regels zijn bedoeld om veel regels vrijheid te bieden en het spel leuker en leuker te maken voor iedereen.

Ik was echt blij om te zien dat er een paar wijzigingen in de sideboard regels. De kaartregels zijn vereenvoudigd en toegevoegd in de wijzigingen die in het laatste artikel zijn aangebracht. Op deze manier zou ik in staat zijn om meer te richten op de kaarten en minder op de regels en het dekgebouw. Dit is wat dit product onderscheidt van andere producten zoals Trio Stapelbed. Een deck kan slechts één van elk kaarttype bevatten, met als enige uitzondering de zeldzame, niet-basiskaarten in het deck. Zelfs dressoir zal een proefrun zijn. De sideboardregels veranderen ook hoe het dressoir groter wordt. In plaats van 10 kaarten, de decklist heeft 3 kaarten. Dit maakt het makkelijker om meer kaarten in het dressoir te plaatsen. Het belangrijkste dat ik heb geleerd van de wijzigingen in de regels is de noodzaak om het deckbuild niet te beperken tot een bepaald kaarttype. Sideboarding gaat over aanpassen aan een spel, niet over het hebben van slechts een bepaalde kaart of dek type.

We kunnen de lijst van wijzigingen die zullen worden aangebracht in de FAQ en het is niet beperkt tot alleen de nieuwe versie van het dek. Ik zal mijn best doen om dit zo compleet mogelijk te maken zodra de veranderingen worden vrijgegeven. Hoe werkt het dek? We gebruiken de volgende kaart combo's om het spel te winnen: De combo van Bitterblossom, Bitterblossom, Loxodon Smiter, en Loxodon Mauler. Deze combo is een goede voor bijna alle matchups als het geeft je een efficiënte manier om te gaan met elk type bord, en het belangrijkste, je hebt een sterke manier om te gaan met hun grote bedreigingen en hun kleine. Ook het nadeel van de Bitterblossom is relatief laag en de Loxodon Mauler biedt een sterk lichaam om de tegenstander af te maken. De volgende zijn de belangrijkste interacties die u zoeken in deze matchup: - In de eerste paar bochten, proberen om een manier om zich te ontdoen van de Mauler en / of de Mauler nadeel zoveel mogelijk te vinden. Als je, probeer dan de Bitterblossom uit te hebben voor bocht 1, en dan de Mauler in het spel te hebben tot bocht 4, wanneer je het opnieuw spelen, nadat je de wezens van de tegenstander al hebt gedood. - Als de tegenstander meer dan één kaart in de hand heeft (zeg een Spellstutter Sprite), kan hij vaak zijn mana gebruiken om te proberen je te doden voordat je iets nuttigs doen, omdat de Bitterblossom geen schade zal oplopen door spreuken zoals Dismember of Pyroblast.